top of page

Köp dina ekologiska julklappar hos EKOspeceriet

Nu är det snart jul vilket betyder lite ledighet, god mat, gott sällskap och en hel del julklappar. Vill du också ge bort julklappar till nära och kära men på ett miljövänligt sätt som inte skadar vår miljö och planet? Hos oss hittar du ekologiska julklappar till dina nära och kära. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor i vår butik såsom ätbart, drickbart, skönhet, hygien och hushåll bland annat!

Behöver du tips på ekologiska julklappar? 

Mat- & smakälskaren

För den som älskar att laga mat eller baka så har vi massor av fina varor att ge bort. Ge bort extra virgin olivolja i fina flaskor från Sicilien eller Grekland. Eller varför inte fylla massa små flaskor med variationer av oljor, vinäger, örter och andra smaksättningar. 

Kaffe, te & choklad till livsnjutaren

Till kaffe- och teälskaren har vi både klassiska men även smakrika och spännande smaker. Komplettera gåvan med god och kvalitativ choklad för att förhöja smakupplevelsen med kaffet.  

Naturliga, veganska & ekologiska hygienprodukter

För den som älskar sin kropp och tar hand om den därefter så hittar du mängder av produkter som är skonsamma & vårdande.

Ta mig till:

Plastfritt i kök & hem

Ge bort bivaxdukar för hälsosammare förvaring av mat och annat. De är ett utmärkt val att ersätta plast- och aluminiumfolie med!

Handla dina julklappar med zero waste

Välkommen hit till oss på EKOspeceriet under juletider! Du som känner till oss vet redan att vi är den första zero waste butiken i Mölndal som säljer ekologiska och kvalitativa varor.

Det betyder att vi säljer mängder av varor i lösvikt och skippar plastpåsar och annat som är dåligt för miljön. Ta med dig egna förpackningar eller köp miljövänliga behållare direkt hos oss.

Vi har både flaskor, burkar, påsar (tyg eller papper) & presentkorgar så att julklappen är komplett när du lämnar butiken!

Läs mer om oss här & hur du handlar.

bottom of page