top of page

Olja, Vinäger & Fett

Självklart hittar du flera sorters vinäger och massor av ekologiska oljor i lösvikt hos oss! Vårt välsorterade sortiment är handplockat och innehåller vinäger, oljor och andra fetter för matlagning och smaksättning.  

 

Vi satsar på högkvalitativa produkter som ger dig nya smakupplevelser. Olivolja, kokosolja, sesamolja och rapsolja är bara några få exempel på vad du kan köpa i vår zero waste butik. Vi har även balsamico, äppelcider och vitvinsvinäger. Varmt välkommen in!   

AdobeStock_16471078 (1).jpeg

Olja i lösvikt:

 

Kokosolja

Linfröolja

Mandelolja

Olivolja Extra Virgin Demeter från Grekland

Olivolja Extra Virgin direktimporterad från Sicilien

Rapsolja

Rapsolja Ramslök

Sesamolja

Sesamolja rostad

Stekolja solros

Svartkumminolja

Valnötsolja

Vinäger & sås i lösvikt:

 

Aceto Balsamico Di Modena

Rödvinsvinäger

Sojasås Tamari

Vitvinsvinäger

Äppelcidervinäger

AdobeStock_128456419 (1).jpeg

Ekologiska oljor i lösvikt

 

Att köpa olja i lösvikt är praktiskt för både miljö och plånbok. Kanske behöver du en mindre mängd olja till ett nytt recept eller prova något nytt. En fin, ekologisk vinäger i en vacker och personlig förpackning är också en utmärkt present! Vare sig du är en inbiten miljökämpe eller någon som vill förbättra sina vanor kan vi på EKOspeceriet bidra med hjälp och massor av goda råd. 

Vår zero waste butik i Göteborg är ett intiativ taget med målet att göra ekologiska, veganska och plastfria varor tillgängliga för alla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av olika matvaror och produkter, varav hela 90% går att köpa i lösvikt. Ta med dig din förpackning och titta förbi! Har du ingen kan du självklart köpa en hos oss. Vi ses!

bottom of page