top of page

Müsli, Flingor & Frön

På EKOspeceriet hittar du ett noggrant utvalt sortiment av ekologisk müsli, olika sorters flingor och frön i lösvikt. Mixa din egen frukostblandning, eller testa nya hälsosamma alternativ när du bakar. Flingor och frön innehåller otroligt många nyttigheter för kroppen, så som fibrer, proteiner och omättade fetter. 

AdobeStock_197472425.jpeg

Handla plastfritt & närodlat i Göteborg

När du vill handla plastfritt & närodlat i Göteborg vill vi på EKOspeceriet vara ditt självklara förstahandsval. Vi väljer våra produkter med stor omsorg, och prioriterar lokalt producerade produkter i första mån. Bland våra varor hittar du till exempel linfrön från Gunnarshögs Gård och andra produkter med nordisk råvara.

 

Cirka 90% av våra produkter säljs i lösvikt och kan handlas i valfri mängd med egen förpackning, eller i förpackning som köps i butiken. Hos oss lägger vi stort fokus på allt som heter plastfritt, ekologiskt, vegetariskt & veganskt. Helt enkelt alla faktorer som är avgörande för att påverka vår miljö och naturen vi lever i. 

AdobeStock_330087707.jpeg

Gör din egen müsli!

Varför inte prova på att göra din egen müsli eller granola där hemma? Perfekt för dig som är allergis, går på en särskild diet inte riktigt hittar något du gillar i müsli-hyllan. Hos oss kan du blanda och mixa din egen frukostfavorit med t.ex. glutenfria boveteflingor, chiafrön rika på omega 3, nötiga pumpafrön och läckra kakaonibs. 

Kan ätas som den är, eller blandas med lite kokosolja & agavesirap i ugnen eller stekpannan för en krispig granola. Häll din granola i en snygg glasburk, och du har en perfekt present att ge bort till någon du tycker om!

 

Ta en sväng förbi vår Zero Waste butik i Mölndal i Göteborg, vi hjälper dig gärna att hitta rätt ingredienser! Utöver flingor & frön har vi även ett brett sortiment av nötter och naturgodis i lösvikt

AdobeStock_82250655 (1).jpeg

Vårt sortiment av müsli, flingor & frön:

Alfalfafrön från GEO

Bipollen raw

Boveteflingor

Broccolifrö från GEO

Chiafrön svarta

Cornflakes

Dinkelflingor

Fonio

Fruktmüsli

Hirs

Kakaonibs

Linfrön

Linfrön från Gunnarshögs Gård

Nypon råpulver

Pumpafrön

Quinoa

Quinoa röd

Quinoa Titicaca (KRAV) från Nordiska Råvara

Quinoa Vikinga (KRAV) från Nordiska Råvara AB

Rapsfrön från Gunnarshögs Gård

Risflingor

Ruccolafrön från GEO

Rädisfrön röda från GEO

Sesamfrön oskalade

Solrosfrön

Solrosfrön 80 g från GEO

Vallmofrön blå

bottom of page