top of page

Ökendadelolja

Bland våra ekologiska skönhetsoljor hittar ni bland annat vild och kallpressad ökendadelolja. Även denna skönhetsolja kommer från Senegal, där den tillverkas i ett kvinnokooperativ.

 

Oljorna köps in direkt från byarna, som Mariama (EKOspeceriets grundare) själv har besökt för att upprätta en god kontakt med kvinnorna som tillverkar ökendadelolja. För oss är det viktigt att se till att våra pengar hamnar i rätt händer och inte fastnar hos grossister på vägen. 

AdobeStock_310706353.jpeg
IMG_8407.jpg

Vad används ökendadelolja till?

Ökendadelolja passar utmärkt till torr hud eller hud med eksem, och är mycket uppskattad för sin antibakteriella egenskap. Utöver det är denna ekologiska skönhetsprodukt även renande och lugnande för din hud. 

Ökendadeloljans egenskaper:

  • Antiinflammatorisk

  • Lugnande

  • Mjukgörande

  • Den är en jättebra massageolja

Zero waste butik i Göteborg

EKOspeceriet är din zero waste butik i Göteborg, där vi lägger stor vikt vid ekologiskt, veganskt, miljövänligt och hållbart producerade produkter. Vi försöker alltid att vara så transparenta som möjligt med var våra produkter och varor kommer från, så att du kan vara helt trygg när du handlar hos oss. I vår ekologiska butik hittar du allt från ekologisk frukt och grönt till vegansk skönhet och hygien.

bottom of page