top of page

Vegansk mat i Göteborg

För dig som älskar vegansk mat i Göteborg

Bor du i Göteborg och har en stor passion för ekologisk och vegansk mat? Då kommer du garanterat att älska allt som EKOspeceriet har att erbjuda. Vi grundade vår Zero Waste-butik med ambitionen att inspirera till minskad plastförbrukning, samtidigt som vi ville öka tillgängligheten för ekologisk, närodlad och vegansk mat. Resultatet blev ett sortiment av noggrant utvalda produkter som är hållbart producerade och snälla mot vår planet och allt som lever här. Tillsammans kämpar vi för en framtid som är både plastfri och plantbaserad. Välj EKOspeceriet nästa gång du handlar och häng med i kampen du också!

vegansk-mat-i-goteborg.jpg

Närodlat & ekologiskt

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av råvaror och färsk mat som är både närodlad och ekologisk. För att undvika onödigt långa transporter varierar vårt sortiment av färskvaror från säsong till säsong. Vi gör allt vi kan för att minska vårt koldioxidutsläpp, och därför kan du alltid handla mat med extra gott samvete hos oss. På EKOspeceriet hittar du vegansk mat såväl som vegetarisk, där vi lagt stort fokus på färska och rena frukter och grönsaker.

vegansk-mat-goteborg.jpg

När du behöver
vegansk mat i Göteborg

När du behöver handla vegansk mat i Göteborg vill EKOspeceriet vara ditt självklara val. Med vårt breda och högkvalitativa utbud av hållbar & ekologisk mat, står vi reda att erbjuda alla våra kunder bästa tänkbara service. Utöver vegansk mat har vi även ekologiska skönhetsprodukter och hushållsprodukter. Med andra ord är EKOspeceriet din kompletta Zero Waste-butik i Göteborg med ekologiska, plastfria och veganska alternativ för hela ditt hem.

 

Vi ser fram emot att träffa dig!

Inspiration till vegansk matlagning i Göteborg

Vi hjälper dig när du behöver hitta inspiration till vegansk matlagning i Göteborg. Har du precis blivit vegan, eller ska laga mat till någon som är det? Oroa dig inte! EKOspeceriet är din räddare i nöden. Vår Zero Waste-butik ligger på Bergmansgatan 14 i Mölndal och har massor av vegansk mat och plantbaserade alternativ. Vi brinner för det vi gör och guidar dig mer än gärna till en mer hållbar kost. 

Vegansk mat i lösvikt

För att minska svinnet och plastförpackningar erbjuder vi även vegansk mat i lösvikt. Faktum är att hela 90 % av vårt sortiment går att få i lösvikt! Tack vare det blir det lättare att inte handla mer än vad man faktiskt behöver, vilket sparar på både plånbok och planet. Dessutom ger det dig en möjlighet att prova på en matvara, för att se om du gillar den innan du köper en större mängd. 

I vårt sortiment av vegansk mat i lösvikt har vi bland annat:

  • Bönor & linser i lösvikt

  • Sojagranulat i lösvikt

  • Naturgodis & torkad frukt i lösvikt

  • Kaffe & te i lösvikt

  • Pasta & ris i lösvikt

  • Frön & gryn i lösvikt

  • Och såklart färskvaror som frukt, grönsaker, bär & rotfrukter i lösvikt

vegansk-mat-i-losvikt-goteborg.jpg
bottom of page